Tijdens Mercado d’Ibiza zal Sooss je verwennen met een gratis ontspannende stoelmassages. Even een momentje van rust tussen het bezoeken van de stands door.

De massages die wij bij Sooss aanbieden zijn:
– ontspanningsmassage
– sportmassage
– hete olie massage (lomi lomi)
– duo massages
– massage workshop
– massage & coaching

Sooss is een nieuw zorgconcept waarin alles samenkomt voor een vitaler leven. Vitaliteit is in onze visie de fysieke,
emotionele en mentale vrijheid hebben om meer uit het leven te halen. Omgaan met de uitdagingen van het leven en hierin kunnen schakelen en toch de vrijheid ervaren om jouw eigen leven te kunnen leiden, zonder geleefd te worden.

Alles wat wij aanbieden (en dat is nogal wat!) staat dus in de context van het begrip vitaliteit waardoor het meer betekenis krijgt. We helpen je met ontdekken wat voor jou het leven de moeite van het leven waard maakt en meer gebruik te maken van je sterke eigenschappen. We leren je vaardigheden aan zodat je de negatieve beleving van stress (een echte vitaliteits-killer) weer onder controle krijgt en zelfs voor je kan laten werken. We bieden massages aan, maar ook verschillende vormen van beweging voor meer
ontspanning. Trainen op maat en zoeken naar wat bij jou past en wat je leuk vind. Beweging om te kunnen staan en gaan waar je wilt en voor betere cognitieve prestaties. We stimuleren tot een gezondere leefstijl met meer energie. We werken met jou aan een betere relatie met voeding en je lichaam. We helpen je te veranderen én ook vol te houden. En we maken er zeker samen een feestje van met muzikale en culturele events (zijn we niet vies van). Dit alles is Sooss- verbindend, bevrijdend en ontplooiend.

Meer weten, check onze facebook pagina Sooss en blijf op de hoogte van alle mogelijkheden in het centrum. Of loop vrijblijvend binnen voor meer info.

Pin It on Pinterest

Share This