Inschrijven standhouders
Zorg ook dat je erbij bent op HET Ibiza evenement van het jaar!
Inschrijven standhouders
Zorg ook dat je erbij bent op HET Ibiza evenement van het jaar!

Inschrijven standhouders

Op zondag 17 Juni organiseert MMAF Events ism Tillywood voor de vierde keer het populaire lifestyle event Mercado d’Ibiza. Geïnspireerd door de bekendste Bohemian markten van Ibiza: Mercado d’Ibiza 2018 Bohemian Bazaar : gaat terug naar de essentie van het marktconcept in combinatie met food drinks music & more. Staat uw kraam er ook tussen?

Op zondag 17 Juni worden om 12 uur ’s middags de deuren geopend van de hal in de Wagenmakerij. Bezoekers worden verrast door ongekende Ibiziaanse sferen, een spetterende vibe en bijzondere stands. Modeshows, meer dan 100 kramen, food- en drinkcourts en Tilburgse gezelligheid maken ook dit jaar Mercado d’Ibiza een bijzondere gelegenheid.

Om Mercado d’Ibiza 2018 wederom tot een groot succes te maken, zoeken wij unieke en gezellige standhouders! Bent u geïnteresseerd om uw bedrijf in de spotlights te zetten onder bijzonder gezellige Ibiziaanse sferen? Vul dan rechts het inschrijfformulier in!

Alle kraamhouders krijgen gratis entreetickets. Een kleine kraam krijgt 5 gratis entreetickets, een grote kraam krijgt 10 gratis entreetickets.

Alle inschrijvingen worden door MMAF Events in behandeling genomen, we houden een selectie op basis van originaliteit. De bedrijven die inschrijven worden door ons gecontacteerd indien goedgekeurd. Voor Fashiontrucks en Foodtrucks gelden speciale prijzen, neem contact op met de afdeling inschrijvingen voor meer informatie en vragen.

Mercado d’Ibiza: Bohemian Bazar vindt plaats op zondag 17 Juni. De deuren gaan om 12.00 uur open en de markt is te bezoeken tot 19.00 uur, het buitengebeuren gaat door tot 22.00 uur

Voor vragen kunt u terecht op onze Facebookpagina of u kunt een mailtje sturen. Graag tot 17 juni!

Veelgestelde vragen:

* Kan ik meerdere kramen boeken? Ja, dat kan. Indien u een extra kraam wenst kunt u dit aangeven in de extra ruimte/opmerkingen.

* Kan ik een kledingrek naast mijn kraam plaatsen? Ja, dat kan. U dient hiervoor het aantal m2 als grondplaats in te vullen.

* Kan ik een kraam krijgen zonder dakje? Ja, dat kan. U dient dit aan te geven in de opmerkingen. De kosten voor de kraam blijven gelijk.

* Kan ik mijn inschrijving wijzigen? Ja, tot 14 dagen voor het evenement kunt u uw inschrijving wijzigen. Daarna niet meer.

* Ik heb stroom aangevinkt. Zijn er verlengkabels aanwezig? Nee, deze dient u zelf mee te brengen.

* Ik heb krachtstroom nodig. Is dit mogelijk? Ja, graag aangeven bij de opmerkingen. Wij nemen hierover contact met u op.

* Zijn er parkeerplaatsen? Ja, bij Gebouw 88 kan gratis worden geparkeerd. Aan de overzijde van de Wagenmakerij hebben we een afgesloten privé parking. Een parkeerplaats kost € 12,50 per dag en moet ter plaatse contact worden afgerekend voordat u de parking op kunt.

Velden met een * moeten ingevuld worden

Grondplaatsen groter dan 2x2m op aanvraag, neem contact op met Marc van Rijen 0611715899

 

Uw inschrijving is bindend. Na 2 weken voor aanvang worden geen afzeggingen geaccepteerd en bij een no-show geven wij de vordering uit handen aan onze incasseur.

Pin It on Pinterest

Share This