Skully Gin moedigt Gin liefhebbers aan om een nieuwe en spannende Gin te omarmen. Het bedrijf heeft lang gezocht naar verschillende smaken die goed bij elkaar passen. In 2015 was dit proces klaar en is het bedrijf opgezet.

De gin van Skully Gin is zo verfijnd dat het veel meer is dan alleen maar gin met een smaakje. Er zijn uitzonderlijke plantenextracten gebruikt om specifieke smaken te creeëren, zoals Yuzu, Wasabi wortel, Siciliaanse Citroen,  Citroengras en zoethout. Skully Gin daagt daarom Gin-liefhebbers uit hun eigen favoriete smaak te vinden in het aanbod van Skully Gin.

De gin wordt hoogwaardig gedestilleerd. Alle ingrediënten worden stuk voor stuk gedestilleerd, om vervolgens in een finaal destillatie proces het juiste samenspel van geuren en smaken te verkrijgen.

Skully Gin: ‘Je kan gin drinken om af te koelen, om op te warmen of om gewoon langzaam van te nippen. Daarom hebben de makers van Skully Gin meteen vier sterke en unieke variaties van het gin gemaakt met de ambitie om in de toekomst meer smaken te creëren, om alle verschillende wensen tegemoet te komen.’

Koen Smulders van Skully Gin: “Tijdens Mercado d’Ibiza bieden wij de bezoekers een Skully Gin & Tonic op basis een uniek festivalwaardig premix concept. Door het combineren van Skully Gin met een premium tonic siroop gecombineerd met koolzuur en zuiver water heeft Skully Gin een Gin Tonic concept ontwikkeld met 10,3% alcohol wat middels een tapsysteem uitgeserveerd wordt. Skully Gin zal op Mercado d”Ibiza de sfeer en uitstraling neer zetten die aansluit met de party beleving op Ibiza. Met de Skullymog zal Skully Gin een onuitwisbare indruk achterlaten, niet alleen door de twee gin tonic bars maar zeker door de totale beleving en positionering van het merk Skully Gin.”

skully gin foto 3

De vier smaken zijn Skully London Dry, Skully Oriental Citrus, Skully Tangerine Twist en Skully Smooth Wasabi.

De Skully London Dry  is gemaakt van jeneverbes, koriander, iriswortel, engelwortel,  Kardemon, citrusvruchten, vanille en zoethout. De Skully Oriental Citrus in geïnspireerd op verse vruchten en kruiden uit het Oosten. Yuzu, Boedha’s hand en  Lemongrass zijn  gecombineerd met de basis gin kruiden en dit maakt de gin zowel verfrissend als ‘smooth’.  Mandarijn, Zoete sinaasappel en bloedsinaasappel vormen de basis van de verfijnde warme smaak van de Skully Tangerine Twist.

En voor de durfals: de Skully Smooth Wasabi  heeft een uitgesproken aroma en smaak, en kenmerkt zich door een pittige nasmaak, waardoor deze gin perfect past bij Japanse gerechten of in cocktails. Wasabi, gember en munt zijn de heersende ingrediënten in deze gin.

Bekijk hieronder alvast een sfeerimpressie van de stand van Skully Gin:

Dorstig van al het gestruin langs de talloze kraampjes? Kom even opladen en genieten bij Skully Gin!

 

 

 

 

Pin It on Pinterest

Share This