Op het Mercado d’Ibiza Festival zijn twee grote authentieke Berbertenten van R.A.Z.-Echt! te vinden. De sfeer van de tenten doet je denken alsof je je op een markt in Ibiza bevindt.

De grootste tent is maar liefst 72 vierkante meter groot. De andere tent is 28 vierkante meter. En wat kan je dan zoal verwachten als je een tent binnenstapt?  Tapijten, poefen, bankjes, lampen, Berber- en Bedoeïentafeltjes, kleden, vachten, tempeltjes en wapperende doeken; het is er allemaal!

De grote tent is omgetoverd tot ‘Happy Hippie Chill Out’ Lounge en is een fantastische plek om even lekker tot rust te komen met een drankje of een hapje. Hier kan je lekker zitten en voelt het alsof je echt op Ibiza bent. Eigenaresse Pauline van der Gulik over de Happy Hippie Chill Out Lounge: “Zodra je binnenstapt, lijkt het meteen alsof je op dé hippie-markt van Ibiza bent, Las Dalias. Je waant je in duizend en één nachten. Het voelt echt als een sprookjesnacht. De tent is volledig ingericht in Ibiza en Bohemian sferen.”

raz-echt 2

Pauline van der Gulik maakt kunstobjecten die zijn gemaakt van ‘RAZ’ echte materialen. Deze materialen komen uit de natuur, zoals schelpen, koraal, mineralen, wrakhout, boomstronken, ijzer, edelstenen, beton, veren en vachten. De materialen zijn gevonden door te jutten op het strand, te struinen in de bossen en op het wad. Deze materialen zijn vervolgens verwerkt tot decoratieve objecten. R.A.Z.-Echt! staat ook met een kraam op ons Mercado d’Ibiza festival waar deze mooie producten verkocht worden. Andere objecten zijn in de tenten te vinden.

RAz-echt

De tenten van R.A.Z-Echt! zijn te huur. Ook verzorgt het bedrijf de styling van bruiloften, privé feesten, zakelijke feesten, evenementen, fairs, beurzen en alle andere denkbare gelegenheden. Ze stonden onder andere al op de Ibiza Xperience in Eindhoven waar ze veel bekijks kregen.

Niet aanwezig op ons festival, maar wel geïnteresseerd in de producten of diensten van R.A.Z-Echt!? http://www.razecht.nl/

 

 

 

Pin It on Pinterest

Share This