Wij kunnen onszelf geen mooiere locatie voorstellen voor een bruiloft dan op Ibiza. Geef elkaar het ja-woord in een prachtig kerkje, zet de proost in wanneer iedereen met zijn voeten in het heerlijke heldere water staat, en sluit de onvergetelijke dag af met een prachtig kampvuur op de rotsen. Kan jij je lief nog niet overtuigen om op dit Spaanse eiland elkaar het ja-woord te geven (of om überhaupt te trouwen), laat dan vooral deze blog eens zien. Wij hebben namelijk de mooiste kerkjes om in te trouwen voor je op een rijtje gezet.

Op Ibiza zijn de trouwmogelijkheden enorm. Net zoals het aantal idyllische kerkjes dat te vinden is op het eiland. Wij hebben de mooiste trouwlocaties voor je op een rijtje gezet waar de priester Engels spreekt. Zo weet je zeker dat jij en je gasten alles kunnen volgen tijdens de ceremonie, en wordt de dag onvergetelijker dan ooit tevoren.

Es Cubells is misschien wel de mooiste plek om te trouwen op Ibiza. Het kerkje staat op een hoge rots met uitzicht over de prachtige blauwe Mediterraanse zee met Formentera op de achtergrond.

Het kerkje San Carlos ligt in het midden van de stad, en is enorm pittoresk. Je bent binnen dertig minuten in Ibiza stad, mocht je het feest in de grote stad willen voortzetten. Wil je in de buurt van de kerk blijven? Er zijn veel bars en restaurants in de buurt van het kerkje. Zo kan je meteen na de ceremonie aan de cocktails!

San José is gelegen aan een groot plein, waar je de mooiste groepsfoto’s kunt maken. Het mooie interieur in de kerk maakt het hele plaatje compleet. Het fotoboek als herinnering van jouw trouwdag in deze kerk wordt onevenaarbaar.


Het kerkje van San Rafael ligt in het midden van het eiland. Wanneer je de kerk uitstapt, kijk je uit over het hele eiland. Je kan zelfs Ibiza stad zien liggen. Voor het kerkje ligt een knus pleintje, waar je prachtige foto’s kunt maken tegen de wit gepleisterde muren van de kerk, of juist de andere kant op, met een mooi uitzicht over het eiland.

Overtuigd? Let dan wel op dat er het een en ander komt kijken bij het trouwen op Ibiza. Je kunt het beste contact opnemen met de Spaanse ambassade, zodat je zeker weet alles goed geregeld wordt.

Pin It on Pinterest

Share This