In het weekend na het Mercado D’Ibiza Festival begint officieel het partyseizoen op het prachtige eiland Ibiza. Ben je toevallig van plan om het feest eiland te bezoeken of ben je gewoon een groot feestbeest? Lees dan hieronder welke vetste feesten er plaats gaan vinden!

Vrijdag 29 april
KM5 opent het seizoen met een groot feest. KM5 is een restaurant, club, een loungebar en een sushibar. 29 april treedt Jean Claude Ades als hoofdact op. Tussendoor treden verschillende nationale en internationale dj’s op, zoals Iban Mendoza, Jean Cedric en Dutchmen Donaes & Ken Abel.

1

 

Maar er is meer te doen die dag. Bora Bora in Playa d’en Bossa organiseert het Lovin’ Ibiza Festival. Dit festival is traditioneel het eerste festival van de zomer op Ibiza. Als je als feesttoerist al vroeg in het jaar op het eiland bent, is dit dé plek om een festival mee te maken. De entree is gratis en het festival duurt tot 30 april. Wally Lopez, Danny Serrano, Kaleshy en Alex Ferrer zijn onder anderen te aanschouwen op het festival.

3

 

Zaterdag 30 april
Het grootste event in het voorseizoen is het Mosaic feest georganiseerd door Maceao Plex in Pacha. Voor inwoners van Ibiza is dit feest gratis. Veel soorten muziek komen aan bod op dit festival. Liefhebbers van techno, dance en deep house kunnen helemaal los gaan op dit festival.

4

 

Een ander onmisbaar feest is de ‘Opening weekend’ van Blue Marlin Ibiza. Deze beroemde club ligt in het prachtige Cala Jondal Bay en is precies de club die je verwacht te vinden op Ibiza. Gelegen op een kiezelstrand in het zuidwesten van Ibiza, trekt Blue Marlin veel beroemdheden aan en is het een uitstekende plek om in een luxueuze omgeving te eten, drinken en te feesten. Het feest duurt twee dagen lang.

5

 

Dezelfde dag vindt ook het Melon Bomb feest plaats in Ushuaïa. De entree is gratis. De combinatie van het prachtige decor en de zomerse sfeer die wordt gebracht door old school jams, soul, funk, disco en house zorgt voor een fantastisch feest. Twaalf uur lang, van twaalf uur ’s middags tot middernacht, kan je volop losgaan. Paul Reynolds, Ben Santiago, Juan Corbi zorgen ervoor dat iedereen op de dansvloer danst.

6

 

Zondag 1 mei
Ook op deze zondag is er veel te doen op het ultieme feesteiland. Je kan weer gratis naar een festival, deze keer het Keep on dancing festival georganiseerd door Lips. Vanaf drie uur kan je je voetjes van de vloer laten gaan op de beats van onder anderen Craig Richards, Stephane Ghenacia en Bones & Cyril Claudel.

7

 

Dezelfde dag vindt ook het Hola Sunday Festival plaats, georganiseerd door Fiesta & Bullshit in het elegante Ocean Drive Hotel. De organisatoren: “Dit is meer dan een feest, het is een moment van ontmoeting tussen dj’s, producers en mensen die in de elektronische muziek scène zitten op Ibiza.” Tijdens het feest vinden voorstellingen, interviews, exposities en nog veel meer plaats.

8

 

En als laatste: Sankeys Ibiza in de club David Vincent. Onder andere Steve Lawler, Kolsch Kink, Manu Gonzalez, Frank Storm en Miguel Campbell treden hier op. Enkele van de mooiste en beste vrouwelijke dj’s van het moment komen draaien op dit twaalf uur durende feest. Om half zeven wordt er afgetrapt met een gratis barbecue op het dakterras en het feest eindigt bij zonsopgang de volgende dag.

9

 

Pin It on Pinterest

Share This