Of je nou wel of geen vakantie in het vooruitzicht hebt: haal het ultieme Ibiza zomergevoel gewoon in huis! Op Mercado D’Ibiza vind je volop woonartikelen, accessoires en trends in de geliefde Ibiza-stijl die je interieur een ongedwongen en vrije sfeer geeft. Ibiza komt naar je toe deze zomer!

Warm zand onder je voeten, eindeloze avonden, een zachte zomerbries. De Bohemian-woonstijl is zorgeloos en avontuurlijk met veel wereldse invloeden. Perfect om het ongedwongen vakantiegevoel thuis te ervaren én vooral ook om de zomerwarmte wat langer vast te houden.

Wat dacht je van een mooi kleed én bijvoorbeeld een inspirerende tekst aan de muur? Prettige combinatie toch? Dat zorgt meteen al voor een sprankje happiness in huis. Op Mercado D’Ibiza vind je diverse interieur stands met onder andere kleden, woonaccessoires en wanddecoraties. Zo kun je thuis op een eenvoudige manier je eigen Ibiza sfeer creëren. Met een paar goedgeplaatste windlichten, waxinehoudertjes en lantaarns in plaats van elektrische verlichting, transformeer je je woon- of slaapkamer in een heerlijke vakantie- en buitenleven oase. Gebruik vooral natuurlijke materialen, zoals bijvoorbeeld bamboe, voor een echte eiland sfeer! Simpele veranderingen zorgen ervoor dat je een echte Ibiza sfeer in huis creeërt.

Op Mercado D’Ibiza zullen verschillende bedrijven staan met woonaccesoires. Een daarvan is The Sunday Soul. Zij staan voor originele handgemaakte accessoires met een bohemian tintje. Van cactussen tot dromenvangers, zowel kleurig als in neutrale tinten. Voor ieder wat wils!

 

Ibiza Skulls

De Ibiza Skull is een must wanneer je een Ibiza sfeer in je huis wil. Of hij nou in je huiskamer of slaapkamer staat hij tovert elke ruimte om tot een Bohemian paleis. Bij The Sunday Soul is iedere skull uniek.

Colourful Cactus

Cactussen zijn hot in de interieur wereld. De Colourful Cactus brengt meer kleur aan het geheel voor een heuse eyecatcher in huis.

Dreams & Feathers

For all the dreamers out there! De Dreams & Feathers brengt een dromerige en sfeervolle aanvulling aan iedere woning.

Ibiza plankjes

De Ibiza plankjes wijzen niet alleen de weg, ze fleuren ook elke plek op waar ze hangen. Handgemaakt en te customizen naar elke tekst die je wilt.

Pin It on Pinterest

Share This