Lekker ontspannen met de zon op je rug terwijl de zee die over de rotsen spoelt en je omringt wordt door overweldigende natuur. Yoga buiten op het terras. Het ultieme rustmoment. Ook dit is Ibiza. Niet alleen het party eiland van de grote clubs met de beste dj’s en de gaafste feesten. Ibiza is ook het eiland van rust en ontspanning.

Ibiza is nog altijd een spiritueel eiland, een gevolg van de florerende hippie tijd. Het is een eiland waar je naar toe gaat om jezelf even te resetten. Yoga, bootcamp, detoxen en mindfullness retreats zijn in overvloed te vinden. In combinatie met gezonde voeding en een meditatieve natuur is het dé perfecte plek voor een time-out en om even tijd en aandacht voor jezelf te nemen.

Er worden veel verschillende activiteiten georganiseerd op Ibiza. Hieronder, twee evenementen die door Nederlandse bedrijven worden georganiseerd en die net een beetje anders zijn.

Yoga Festival Ibiza

Een drie dagen durend festival met verschillende workshops en cursussen, allemaal in het teken van Yoga. Het festival vindt plaats op camping ‘La Playa Ibiza’ in het plaatsje Es-canar. Er worden veel verschillende technieken van yoga gegeven. De datum voor het festival van 2016 is op dit moment nog niet bekend.

Bootcamp op Ibiza

Dit evenement biedt een week lang een programma om je te laten ontspannen terwijl je tegelijkertijd ook aan je lichaam kunt werken. Deze week concentreert zich op gezonde voeding, veel beweging en ontspanning met heerlijke massages en voldoende vrije tijd. Er worden tijdens dit bootcamp ook dieet cursussen gegeven.

Er zijn verschillende (Nederlandse) bedrijven die retreat cursussen aanbieden. Er worden verschillende reizen vanuit Nederland georganiseerd en Ibiza heeft diverse Nederlandse expats die ter plaatse cursussen aanbieden. Je kunt deelnemen aan groepslessen of een zelfs kiezen voor een privé retreat.

Pin It on Pinterest

Share This