Vanaf vier uur tot elf uur ‘s avonds draaien er vijf verschillende DJ’s die je allemaal doen denken alsof je op het feest-eiland zelf bent. Om zeven uur vindt achterin de hal waar ook het festival zelf is, de afterparty plaats. Grote zwarte doeken sluiten het festival gedeelte af, waardoor er het lijkt alsof je in een club op Ibiza staat! Bekijk en luister alvast welke DJ’s je in de Ibiza-stemming gaan brengen. 

Kim Kaey
Young Creative DJ Kim Kaey draait van vier tot zes om de bezoekers alvast in de stemming te brengen voor de afterparty. Tijdens het struinen langs de talloze kraampjes en stands, vult Kim Kaey de hal met haar beats. Deze zeventienjarige DJ is zeer getalenteerd, en daarom een echte Young Creative. De favoriete stijl van Kim is deep house maar ze combineert verschillende muziekstijlen. Kim groeide op met muziek en luisterde voornamelijk naar soul and funk, wat ze erg graag verwerkt in haar deep house mixes. Ze heeft onder andere al gedraaid op Pinkpop, Parkcity Live en Castle of Love.

 

Syben Ray
Deze DJ startte in 1995 met het draaien in een discotheek in Roermond. Syben Ray draait zijn kenmerkende uplifting house/club sounds. Al snel werd hij ontdekt en draaide hij onder andere samen met DJ Fedde Le Grand. Tegenwoordig draait deze DJ in de befaamde Ocean Club in Marbella in Spanje. In de Spaanse sferen kom je dus sowieso door DJ Syben Ray!

 

Daniel Caneta
Daniel Caneta is een Tilburgse DJ en producer. Deze DJ heeft met de grote namen gedraaid, zoals Fedde le Grand, Tiësto en Jordy Dazz. Caneta draait Deep House en Soul.

 

Tessler
DJ Tessler draaide onder anderen op het Draaimolen Festival, Sleeptouw Festival en op Vorstelijck. Losgaan doe je gegarandeerd op de beats van Tessler!

 

 

David Obek
In 2014 werd DJ Obek genomineerd voor de VICIOUS MUSIC AWARD voor de beste nationale DJ en beste progressieve house artist van het jaar. Deze Ibiziaanse DJ draait in de grootste club ter wereld: Privilege Ibiza. Deze nachtclub biedt plaats van tienduizend personen en grote namen zoals DJ Tiësto draaien er ook.

 

Voetjes van de vloer en dansen maar! Bijkomen doe je met een heerlijk tropisch drankje in je hand.

De afterparty duurt van 19:00 uur tot 23:00 uur. Met je ticket voor het festival kan je ook naar de afterparty dus je hoeft geen extra kaartje te kopen!

Pin It on Pinterest

Share This