Inschrijven standhouders
Zorg ook dat je erbij bent op HET Ibiza evenement van het jaar!
Inschrijven standhouders
Zorg ook dat je erbij bent op HET Ibiza evenement van het jaar!

Inschrijven standhouders

Op zaterdag 22 en zondag 23 Juni organiseert Tillywood Events voor de vijfde keer het populaire lifestyle event Mercado d’Ibiza. Geïnspireerd door het prachtige Ibiza. Mercado d’Ibiza presents 2 days Ibiza gaat terug naar de essentie van het marktconcept in combinatie met food, drinks music & more. Staat uw kraam er ook tussen?

Op zaterdag 22 Juni om 12 uur ’s middags, en op zondag 23 Juni om 11 uur ‘s ochtends worden de deuren geopend van de hal in de Wagenmakerij. Bezoekers worden verrast door ongekende Ibiziaanse sferen, een spetterende vibe en bijzondere stands. Modeshows, meer dan 100 kramen, food- en drinkcourts en Tilburgse gezelligheid maken ook dit jaar Mercado d’Ibiza een bijzondere gelegenheid.

Om Mercado d’Ibiza 2019 wederom tot een groot succes te maken, zoeken wij unieke en gezellige standhouders! Bent u geïnteresseerd om uw bedrijf in de spotlights te zetten onder bijzonder gezellige Ibiziaanse sferen? Vul dan rechts het inschrijfformulier in!

Alle standhouders krijgen gratis entreetickets. Alle kramen bevinden zich in de Wagenmakerij.

Alle inschrijvingen worden door Tillywood Events in behandeling genomen, we houden een selectie op basis van originaliteit. De bedrijven die inschrijven worden door ons gefactureerd indien goed gekeurd. Deze factuur dient per direct betaald te worden i.v.m. de marketing en aanbetaling locatie.

Voor Fashiontrucks en Foodtrucks gelden speciale prijzen, neem contact op met de afdeling inschrijvingen voor meer informatie en vragen.

Mercado d’Ibiza presents 2 days Ibiza vindt plaats op zaterdag 22 en zondag 23 Juni. De deuren gaan zaterdag om 12.00 uur open en de markt is te bezoeken tot 20.00 uur, de Sunset Party gaat door tot 23.00 uur. Zondag beginnen we om 11.00 en duurt de markt tot 18.00 uur. Buiten en in de horeca lounge gaan we dan nog even lekker door met zijn allen.

Voor vragen kunt u terecht op onze Facebookpagina of u kunt een mailtje sturen. Graag tot 22 en 23 juni!

Veelgestelde vragen:

* Kan ik meerdere kramen boeken? Ja, dat kan. Indien u een extra kraam wenst kunt u dit aangeven in de extra ruimte/opmerkingen.

* Kan ik een kledingrek naast mijn kraam plaatsen? Ja, dat kan.

* Kan ik een kraam krijgen zonder dakje? Ja, dat kan. U dient dit aan te geven in de opmerkingen. De kosten voor de kraam blijven gelijk.

* Kan ik mijn inschrijving wijzigen? Ja, tot 14 dagen voor het evenement kunt u uw inschrijving wijzigen. Daarna niet meer.

* Ik heb stroom aangevinkt. Zijn er verlengkabels aanwezig? Nee, deze dient u zelf mee te brengen.

* Ik heb krachtstroom nodig. Is dit mogelijk? Ja, graag aangeven bij de opmerkingen. Wij nemen hierover contact met u op.

* Zijn er parkeerplaatsen? Ja, bij Gebouw 88 kan gratis worden geparkeerd. Aan de overzijde van de Wagenmakerij hebben we een afgesloten privé parking. Een parkeerplaats kost € 12,50 per dag en moet ter plaatse contact worden afgerekend voordat u de parking op kunt.

Velden met een * moeten ingevuld worden

WiFi code is gratis op aanvraag

Uw inschrijving is bindend. Na 2 weken voor aanvang worden geen afzeggingen geaccepteerd en bij een no-show geven wij de vordering uit handen aan onze incasseur.

Pin It on Pinterest

Share This