De aanwezige food- en drinkcourts op het Mercado D’Ibiza Festival zijn: ’T Bio Sapkarretje, Bakery Foods, Frietjes en Groentjes, De Melksnor, De Kleinste Soepkraam, Coco-Nuts, Roots foodbar by Cabana en Chino Fanelli. Ze zijn de hele dag open en hebben een breed aanbod aan eten en drinken. Voor ieder wat wils!

 De Melksnor
Op het Mercado D’Ibiza Festival serveert De Melksnor drie soorten hotdogs: de Hollandse hotdog, de Amerikaanse hotdog en de Ibiziaanse hotdog. De hotdogs komen van de Walhoeve, een landwinkel in Goirle. De Melksnor is een foodtruck- en cateringbedrijf die de Hollandse keuken weer terug op de kaart zet. Er worden (h)eerlijke gerechten geserveerd, zoals dikke bammetjes, soepen, stoofpotjes en yoghurt. In de zomer serveert De Melksnor romige boerenyoghurt en frisse frozen yoghurt die je kan samenstellen met verse lekkernijen. In de winter staan ze bekend om hun Hollandse erwtensoep, grootmoeders stoofpotje en Hollandse Hotdogs. De Melksnor staat voor duurzaamheid. Hun streekproducten komen van Hollandse bodum en hiermee steunen ze lokale boerderijen en belasten ze het milieu minder. Ook de bekers, broodzakjes en het servies is 100 procent biologisch afbreekbaar. Kom (bewust) genieten bij deze hippe foodtruck!

http://www.de-melksnor.nl/     melksnor

’T Bio Sapkarretje
In de rollende keuken van ’T Bio Sapkarretje zijn op het Mercado D’Ibiza Festival veel verschillende biologische producten verkrijgbaar. Zo worden er biologische slowjuice’s gemaakt. Deze sappen worden heel langzaam geperst, waardoor alle mineralen, enzymen en vitaminen goed bewaard blijven. Naast deze sappen zijn er ook smoothies, verschillende soorten fingerfoods zoals nacho’s met zelfgemaakte quacemole, speltpanini’s en soepen te koop. Ook zijn er rauwe chocolade- en snackrepen verkrijgbaar. Al het eten is vers, er zitten geen E-nummers en alles is biologisch verantwoord.
https://www.facebook.com/tbiosapkarretje/timeline

t sapkarretje

 

Frietjes en Groentjes
In de oude Mercedes foodtruck worden ter plekke Brabantse aardappels gesneden om ze vervolgens bakken en daarna af te bakken. Bij Frietjes en Groentjes wordt hierdoor verse friet gemaakt, zoals friet hoort te zijn. Bij deze aardappel frietjes worden ook groentjes bereid. Er zijn veel verschillende soorten groentjes: van winterse frietjes van pompoen, knolselderij, koolrabi, wortel, zoete aardappel en pastinaak tot zomerse frisse rauwkost frietjes met huisgemaakte tzatziki.
http://www.puravida-ontour.com/?p=wijzijn
frietjes en groentjes

 

De Kleinste Soepkraam
Dit bedrijf is begonnen met een soepje op locatie en is inmiddels uitgegroeid tot een volwassen speler op het gebied van eten en sfeer. De Kleinste Soepkraam verzorgt lunches, diners en hapjes op locaties en is terug te vinden op foodtruckfestivals, open dagen, evenementen en bij mensen in de achtertuin. Op het Mercado D’Ibiza Festival staat De Kleinste Soepkraam met een barbecue paraat, waar heerlijke kreeftjes, saté’s, calamaris en krabben op worden bereid. Verder zijn er ook heerlijke soepen of nacho’s met zelfgemaakte guacamole verkrijgbaar!
https://www.facebook.com/kleinste-soepkraam-207505549282242/

soepkraam klein

 

Bakery Foods
Haal echte Spaanse Churro’s bij de wagen van Bakery Foods! Ook zijn hier verschillende soorten wafels en donuts verkrijgbaar. Zoetekauwen zitten helemaal goed bij Bakery Foods!
http://www.bakeryfood.nl/

churros

 

Coco-Nuts
Bij de foodstand van Coco-Nuts kan je onder andere vers kokoswater kopen. De kokosnoten die Coco-Nuts gebruiken zijn jonge kokosnoten waarbij het draait om het kokoswater, en niet om het kokosvlees. De kokosnoten worden ter plekke gehakt en meegeven. Coco-Nuts heeft een eigen twist aan het kokoswater gegeven door er ook cocktails mee te maken. Zo zijn er Mojito’s, Piña Colada’s en Sex on the Beach verkrijgbaar. Het frisse en vooral verse kokoswater is ook verkrijgbaar in flessen, zodat je thuis verder kunt genieten! Verder worden er ook smoothies en vers geperst granaatappelsap aangeboden.
https://www.facebook.com/wearecoconuts/timeline 

coconuts

 

ROOTS Foodbar – by Cabana
Bij deze stand zijn er gerechten verkrijgbaar die zijn geselecteerd uit één van de drie menukaarten van het restaurant; de Bites kaart. De gerechtjes kunnen dienen als een hapje voor bij de borrel, maar ook als een kleine maaltijd. Er worden onder andere gamba’s, balletjes in een mediterrane saus en stoofgerechtje met kip geserveerd.
https://www.facebook.com/ROOTSFoodbar.byCabana/

IMG-20160220-WA0000 (1)

 

Chino Fanelli
Deze foodtruck is helemaal Italiaans geschoold en serveert dan ook Italiaanse gerechten. Er zijn drie soorten pasta’s, twee soorten broodjes en een salade verkrijgbaar bij Chino Fanelli’s foodtruck.

fanelli

Pin It on Pinterest

Share This