Op het Mercado D’Ibiza Festival worden alle dranken geschonken door Whyn by Albert Schuermans. Dit bedrijf schenkt drie soorten mooie, mousserende wijnen. Albert Schuermans is de wijnkenner van Tillywood en zijn bedrijf richt zich volledig op kwalitatief hoogstaande wijnmerken.

De Cava Clos de Amador is een aangenaam droge Cava met elegante belletjes. De cava is fruitig en fris met een groengele kleur met gouden reflecties. Aroma’s van citrusfruit en groene appel en een hint van gerijpt wit (perzik) fruit.
De Salentein Brut is mooi helder en goudgeel. Deze sparkling wijn is gemaakt van Chardonnay en Pinot Noir. Aroma’s van groene appel, citrus en toast maken deze wijn fris en sappig. En bovendien met een lekkere bubbel!
De bekende Pol Roger Brut is de Brut Réserve en is een prachtige champagne met een uitstekende balans tussen de Pinot Meunier, Pinot Noir en Chardonnay. Kenmerkend voor deze mousserende wijn is de goudgele tint en verfijnde mousse. Deze wijn beschikt over een subtiele smaak die zich onderscheidt door een hint witte bloesem die gepaard gaat met een lange en indrukwekkende afdronk.

Ook wordt de Pol Roger Winston Churchill 2002 geschonken. Deze Cuvée beschikt over een goudgele kleur. De Pinot Noir overheerst, wat de wijn structuur en kracht geeft. De Chardonnay draagt een bepaalde mate van frisheid en subtiliteit bij. Een mooie, zachte, frisse wijn die voorzien is van een zeer lange afdronk.

 

wijnen

Bron: http://www.whynshop.nl/

 

Whyn by Albert Schuermans verzorgt alle drank op het Mercado D’Ibiza Festival. Naast deze vier speciale mousserende wijnen, worden er ook andere soorten geschonken. Dit zijn Ruede Fuente Milano; een perfecte wijn voor lente en zomer. De wijn is knisperend fris wit en bevat veel smaak en is fris met tonen van limoen en grapefruit.

Daarnaast wordt ook de Ramon Bilbao Rosado geschonken. Deze subtiele en elegante rosé heeft een heldere licht zalmroze kleur. De aroma’s van vers fruit en citroen, vers geplukte witte bloemen en kersen komen je tegemoet. De zure hint van kersen vind je terug in de lange afdronk, die overigens zijdezacht is.
En als derde kan je genieten van Elvado Portillo Red. Deze rode wijn is fruitig en heeft aroma’s en smaken van pruimen en zwarte bessen. Deze wijn komt uit Mendoza in Argentinië.

Op het Mercado D’Ibiza Festival worden ook een aantal bieren geschonken en is er frisdrank beschikbaar. Er wordt ook Bacardi cola geschonken.

 

Albert Schuermans is onder andere de eigenaar van Drankenhandel Schuermans en Kaffee Lambiek. In samenwerking met Verbunt Wijnkopers is hij Whyn by Albert Schuermans begonnen. Dit is een wijnspeciaalzaak 2.0 en bevindt zich aan de Schouwburgring 2 in Tilburg. Met name in de bier sector is Schuermans een bekende naam. Hij heeft meerdere Belgische bieren in de regio Tilburg geïntroduceerd en onderscheidt zich op het gebied van advies, assortiment, service en flexibiliteit. In opdracht van Brouwerij PALM is Schuermans in 2011 door de hoge Raad Van De Roerstok de ceremoniële cel van de Belgische Brouwers tot Ere-Ridder geslagen.

http://www.whynshop.nl/

Pin It on Pinterest

Share This