Op het Mercado d’Ibiza festival kan jij bij NINA’s je eigen Ibiza-decoratie maken. Dit Tilburgse bedrijfje verzorgt workshops waarbij je je eigen item kan maken. Speciaal voor ons festival heeft NINA’s items geheel in de Ibiza-sferen bedacht. Deze kan je zelf in een van de vele workshops op het festival maken!

Er zijn twee workshops die je kunt volgen. In de ene workshop maak je je eigen houten bordje. De houten bordjes kunnen opgehangen worden en op deze bordjes kan je je favoriete tekst of tekentjes schilderen. Een leuk cadeau voor Moederdag bijvoorbeeld! Deze workshop duurt ongeveer vijftien minuten en deelname bedraagt vijf euro.

Een voorbeeld van wat je kan maken bij een workshop bij NINA'S

Een voorbeeld van wat je kan maken bij een workshop bij NINA’S

In de tweede workshop maak je een variant op een dromenvanger, alleen dan van een natuurlijke tak. Deze workshop duurt iets langer, namelijk drie kwartier. Je kan van alles toevoegen aan de tak, zoals vlechtjes van touw. Er zijn veel accessoires te vinden die allemaal gebruikt mogen worden. Deelname bedraagt acht euro.

NINA’s staat ook met een kraampje op het festival. Alle objecten die te koop zijn, zijn door eigenaresse Nina Pigmans zelf bedacht en gemaakt. Je kan genoeg inspiratie opdoen door even te snuffelen tussen deze items om vervolgens je eigen item te maken.

Een voorbeeld van wat je kan maken bij een workshop bij NINA'S

Een voorbeeld van wat je kan maken bij een workshop bij NINA’S

NINA’s bestaat sinds januari. Eigenaresse Nina Pigmans: “Ik heb altijd al een passie voor wonen en decoraties gehad. Ik kreeg altijd leuke reacties op de items die ik zelf maakte en veel mensen zeiden tegen me dat ik hier iets mee moest gaan doen.” In januari volgde ze de adviezen op en begon ze haar eigen bedrijfje. Er kunnen workshops gevolgd worden voor volwassenen maar ook voor vrijgezellenfeesten, babyshowers of kinderfeestjes kan je terecht bij NINA’s. Groepen van vijf tot tien personen kunnen terecht bij NINA’s. Ideaal voor een teamuitje, vriendinnendag, familiefeest of een jubileum. Je bepaalt je budget en kiest daarbinnen en twee weken van te voren welk item je gaat maken. “Iedereen kan een eigen item kiezen. Daardoor ga je niet naar huis met een item dat je vervolgens in de prullenbak gooit omdat je het niet leuk vindt.”

Een voorbeeld van wat je kan maken bij een workshop bij NINA'S

Een voorbeeld van wat je kan maken bij een workshop bij NINA’S

Wil je meedoen aan een workshop, dan is het handig om je vooraf aan te melden. Dit kan door een bericht te sturen naar Nina via haar website of door een privé bericht te sturen op de Facebook van NINA’s. Wie zich vooraf aanmeldt, maakt kans op een gratis workshop!

Wil je alvast inspiratie opdoen of ben je geïnteresseerd naar NINA’s? Bezoek dan haar website http://www.ninasdiy.nl

Pin It on Pinterest

Share This