Voor de derde keer op rij organiseert Tillywood het lifestyle event Mercado d’Ibiza. Op zondag 16 juli vindt het grootste Bohemianfestival van Tilburg plaats in de Wagenmakerij. Meer dan honderd stands, unieke food- en drinkcourts en activiteiten voor jong en oud maken van Mercado d’Ibiza een bijzonder feest dat gepaard gaat met authentieke Ibiziaanse sferen.

Geïnspireerd door de bekendste markt van Ibiza gaat deze editie back to basic: Mercado d’Ibiza 2017: Back to Las Dalias gaat terug naar de essentie van het marktconcept. In het midden van de hal wordt een verrassend horecaplein gecreëerd. Dit foodcourtplein wordt omringd door de markt. Waar vorig jaar een groot deel van het event ook buiten te vinden was, ligt dit jaar de nadruk op de dynamiek in de hal.

Meer dan honderd stands

Op Mercado d’Ibiza zijn meer dan honderd stands te vinden. Ondernemers uit het hele land, maar voornamelijk ook uit Tilburg, presenteren hun producten en diensten onder Ibiziaanse sfeer. Deze stands onderscheiden zichzelf met hun tropische, eerlijke en heerlijke gerechten en drankjes. Kies bijvoorbeeld voor een cocktail, en drink deze al struinend langs de vele kramen op, of juist buiten in een heerlijke strandstoel.

Waan jezelf de hele dag op Ibiza

Om twaalf uur ’s middags worden de deuren van de hal in de Wagenmakerij geopend. De markt is tot zeven uur ’s avonds te bezoeken. Het festival is hierna echter niet afgelopen: buiten zijn bijzondere food- en drinkcourts te vinden. Geniet van een heerlijke cocktail en een verrassend gerecht of vraag een plaatje aan bij de DJ, die tot na zonsondergang de heerlijkste nummertjes draait.

Een zonnig begin van de zomervakantie

Haal het beste uit het eerste weekend van de langverwachte zomervakantie en laat je verrassen op Mercado d’Ibiza: Back to Las Dalias. Verwacht een fantastische vibe en geniet van bijzonder eten en drinken, onbekende tropische sferen en Tilburgse gezelligheid.

Pin It on Pinterest

Share This