Er is veel informatie over Ibiza te vinden. Reizen zijn uitgestippeld voor je, de hotspots zijn beschreven en alle restaurants zijn te vinden op allerlei blogs. Maar wat is het Ibiza volgens twee Nederlanders die al jaren rondreizen op dit tropische eiland?

Dianne en Clemens van Bracht landden 25 jaar geleden voor de eerste keer op Ibiza Airport, en sindsdien hebben ze het eiland nooit meer losgelaten. Ze hebben Ibiza ontdekt op hun eigen manier: met de auto moeilijk begaanbare wegen op, rijden tot je weer iets moois tegenkomt. En ieder jaar wilden ze weer terug.

Omdat vrienden en kennissen vaak enthousiaste verhalen hoorden over Ibiza van Dianne en Clemens, wilden zij ook graag dit eiland bezoeken. “Ze vroegen ons dan om verschillende tips over het eiland. Dat deden we maar al te graag. We schreven onze tips op een kladje. Het kladje werd een A-4’tje, dat we dan uitprintte voor de vrienden en kennissen.”

mijntipsibiza foto 1

Dit A-4’tje was het begin van hun inmiddels populaire website Mijn Tips Ibiza. “Tijdens een van onze vakanties op Ibiza kwamen we zelfs onbekende mensen tegen die met onze lijst en tips rondliepen.” En zo ontstond het idee om meer met deze tips te gaan doen, om zo hun passie voor het prachtige eiland met nog veel meer mensen te delen.

De informatie op hun website gaat vooral over plekken en adressen die zij zelf bezocht hebben en waarvan zij het échte Ibiza-gevoel krijgen. Dit gevoel willen zij door middel van de website proberen over te brengen. “De romantiek, de speciale sfeer en de bijzondere beleving van het eiland.”

Clemens en Dianne willen nog lang doorgaan met de website, aangezien ze veel positieve reacties krijgen. Hun website wordt niet alleen door Nederlanders bezocht, maar ook in België, Duitsland, Engeland, Spanje en zelfs in de Verenigde Staten lezen mensen hun verhalen en tips. Maandelijks wordt er een nieuwsbrief verspreid en ook op de Facebookpagina wordt veel informatie gedeeld.

Dus ben jij opzoek naar originele en persoonlijke tips, verhalen en ervaringen over Ibiza, neem dan zeker een kijkje op www.mijntipsibiza.nl !

mijntipsibiza 2

 

Pin It on Pinterest

Share This