Ben je tijdens het bezoeken van alle stands op Mercado d’Ibiza even toe aan wat ontspanning tussendoor? Volg dan een van de yogalessen van Club Pelikaan. Ontdek Yoga en Hatha Yoga en maak je hoofd helemaal leeg.

Als je nog nooit yoga hebt gedaan, heb je daar wellicht een reden voor. Je denkt misschien dat je niet lenig genoeg bent, dat de les te rustig is, of dat je zelf te onrustig bent. En dat is jammer, want Yoga is juist een sport die voor iedereen geschikt is. Het leert je om je bewust te zijn van het heden. Om te genieten van het moment. En ook lichamelijk heeft het veel voordelen.
Zo krijg je:

  • Flexibelere spieren
  • Een betere houding
  • Een betere concentratie
  • Een betere doorbloeding
  • Je ademhaling verbetert

Yoga zorgt dat je soepeler in je vel komt te zitten. Door diverse yoga oefeningen zorg je voor een betere doorbloeding van het lichaam. Een yogales bestaat meestal uit ademoefeningen, lichaamsoefeningen en meditatie.
Hatha Yoga is een andere vorm van yoga. Dit is een zachte, dynamische vorm van Yoga, waarbij houdingen elkaar in een flow opvolgen met afwisselend inspannende en ontspannende houdingen.

Geïnteresseerd? Volg dan een van de lessen! De planning is als volgt:
13:15 uur en 15:15 uur Yoga
14:15 uur en 16:15 uur Hatha Yoga

Wat kan je verwachten?
De sessies tijdens Mercado d’Ibiza duren 15 tot 20 minuten en zijn voor iedereen toegankelijk. Er zullen zondag eenvoudige houdingen worden uitgevoerd, waardoor de deelnemers een indruk krijgen van wat Yoga voor lijf en geest doet. Een Yoga-les die wordt gegeven op Club Pelikaan duurt een uur tot een uur-en-een-kwartier en hierin zit meer variatie in houdingen, uitvoeringen en zogeheten verdiepingen in houdingen. Zo komt ook de meer ervaren Yogi aan zijn/haar trekken.

De sessies zondag zijn gratis te volgen! Er wordt gezorgd voor matjes en handdoeken. Zo kunnen de deelnemers zo optimaal mogelijk van een Yoga-sessie genieten.

Twijfel niet en neem deel aan de les! De instructrices van Club Pelikaan staan paraat om al jouw vragen te beantwoorden. Meer informatie over de yogalessen en Club Pelikaan vind je op hun website.

Pin It on Pinterest

Share This