Xapron uit Waalwijk produceert bedrijfskleding en promotie kleding. Op het Mercado D’Ibiza Festival kunnen bezoekers hun eigen schort ontwerpen. Deze wordt vervolgens live gemaakt en verkocht. 

De schorten zijn gemaakt van soepel vallend rundleder. De schorten worden gemaakt door het design team van Xapron en worden vervolgens op een ambachtelijke manier gemaakt in het atelier in Waalwijk. Alles wordt met de hand gemaakt en er is veel oog voor detail.

Op het Mercado D’Ibiza worden de hele dag door live schorten in Ibiza-stijl gemaakt. Peter Vrins van Xapron: “Bezoekers kunnen zelf aangeven wat ze op de schort willen. De schorten worden gemaakt en beschilderd in Ibiziaanse stijl, denk aan peace-tekens en bloemen, maar ook je eigen naam of andere wensen kunnen op de schort worden geschilderd. De schort wordt binnen een half uur gemaakt, en kan daarna opgehaald worden door de ontwerper en koper.”

 

xapron 3

 

De schorten zijn verkrijgbaar in twee lengtes (74 cm en 89 cm), met of zonder zak en er is altijd een theedoek lus in verwerkt. Er zijn zes verschillende soorten afwerkingen: Antiek, Barbecue, Hermes, Tribe, Kaaiman en Ohio. Deze schorten zijn allemaal gemaakt van een verschillend type leer, zo is de Kaaiman schort gemaakt van leer van een Kaaiman. Ook is er een driedelige schort verkrijgbaar, waar de vlag van bijvoorbeeld Nederland op is gemaakt. Alle verschillende soorten schorten zijn verkrijgbaar op het festival, een pinautomaat is aanwezig bij de stand.

Kom langs bij de stand van Xapron en doe mee aan de winactie. Schrijf je naam en e-mailadres op een briefje en laat deze achter bij de stand. Aan het einde van de dag wordt er een briefje getrokken en de winnaar wordt de gelukkige eigenaar van een Xapron schort!

Meer informatie over de schorten en andere producten zijn te vinden op www.xapron.nl

Pin It on Pinterest

Share This