Voor alle bezoekers is er op het Mercado D’Ibiza Festival veel te doen. Club Pellikaan Tilburg organiseert voor de kinderen de KidsClub. Hier kunnen kinderen in de leeftijd van vijf tot twaalf jaar de hele dag door meedoen aan leuke activiteiten, zoals pizza’s bakken of schilderen.

Lekker rondstruinen langs de vele kraampjes, genieten van een echt Ibiziaans hapje of drankje of meedoen aan workshops is natuurlijk hartstikke leuk, maar de kans bestaat natuurlijk dat kinderen dit op den duur zat zijn. Speciaal voor hen is de KidsClub op het festival aanwezig. Er worden verschillende activiteiten georganiseerd door Club Pellikaan Tilburg. Kinderen kunnen ‘palletschilderen’, waar ze hun eigen schilderij maken. Kinderen kunnen hairwraps laten zetten, hierbij wordt je haar ingevlochten met eventueel kraaltjes erin. Ook kunnen kinderen geschminkt worden, of kunnen ze een glittertattoo laten zetten. En als ze hierna trek hebben gekregen, kunnen ze zelf hun eigen pizza of pannenkoek bakken!

Club Pellikaan Tilburg heeft al vaker de KidsClub georganiseerd, op onder andere Tilburg Culinair. Het was een groot succes en alle kinderen waren enthousiast. Gegarandeerd plezier voor de kinderen dus! John Eijwout, clubmanager van Pellikaan Sport Tilburg verwacht dat dit jaar niet anders is. “Het thema van de KidsClub past heel goed bij de sfeer van het festival; heel losjes en gezellig.”

kidsclub2

De ouders kunnen een lekker kopje koffie of broodje kopen bij het aanwezige kraampje. Deelname voor alle activiteiten is gratis, en je kan de hele dag binnenlopen bij de KidsClub.

Club Pellikaan Tilburg is een sportschool voor het hele gezin. In de KidsClub bij de sportschool kunnen kinderen knutselen, kleuren of gewoon lekker spelen. Hierdoor hebben ouders alle tijd om aan hun gezondheid te werken. Kinderen kunnen natuurlijk ook sporten. Ze kunnen onder andere meedoen aan dansen en judo. Meer informatie is te vinden op de website van Pellikaan Sport: http://www.clubpellikaan.nl/tilburg

Kom 1 mei gezellig langs met het hele gezin en ontdek de charme van het prachtige Ibiza!

 

Pin It on Pinterest

Share This