Party eiland Ibiza

Ibiza staat met al haar uitgaansgelegenheden bekend als de party hoofdstad van Europa. Jaarlijks komen er duizenden jongeren naar het eiland om een te gekke vakantie te beleven. Van juni tot oktober worden er legendarische feesten gehouden in de grootste clubs van Ibiza. Ook treden er wekelijks veel bekende Dj’s op. De meeste clubs bevinden zich in San Antonio en Ibiza stad, waaronder de bekende clubs: Space, Pacha, Ushuaïa, Privilege en Bora Bora. Voor veel van deze clubs betaal je al snel 50 euro entree, maar voor Bora Bora is de entree geheel gratis.

Bora Bora

Bora Bora is overdag een strandbar en in de nacht groeit het uit tot een ‘kleine club’. De muziekstijlen in de Bora Bora bar zijn erg verschillend. Bora Bora heeft door geluidsoverlast helaas haar sluitingstijden moeten vervroegen naar 04.30 uur.

Ushuaïa

Ushuaïa Ibiza is één van onze favoriete plekken op Ibiza. Het is namelijk één van de beste Open Air Clubs op het eiland, met live-optredens van de beste Dj’s ter wereld!

Privilege

Privilege begon als een poolbar en is nu uitgegroeid tot één van de grootste nachtclubs in de wereld. In deze club is er plaats voor 10.000 feestende mensen. DJ Obek is een van de dj’s die draait in Club privilege. Hij zal ook komen draaien op 1 mei 2016 in Club Mercado op Mercado D’Ibiza in Tilburg.

Pacha

Club Pacha is de enige grote discotheek die het hele jaar open is. Daardoor trekt deze club het hele jaar ook veel lokale bezoekers. Club Pacha beschikt over zes zalen waar ongeveer 3.000 bezoekers in kunnen. Pacha beschikt inmiddels over 23 clubs die wereldwijd zijn gevestigd.

Space

In de club Space kunnen ruim 2.500 bezoekers helemaal los gaan in zes verschillende zalen verdeeld over drie verdiepingen. Veel bezoekers zien Space als de meest mythische club van Ibiza.

Pin It on Pinterest

Share This